Aquabags – Ultimateinstability

Maak kennis met een nieuwe manier van trainen waarbij ‘hydro inertia’ (traagheid van het water) een grote rol speelt. Dankzij de traagheid van het water ontstaat er veel instabiliteit tijdens training. Bij de Aquabags zit de instabiliteit in het gewicht zelf! Hierdoor sluiten de oefenvormen in bijvoorbeeld revalidatietrajecten veel specifieker aan bij daadwerkelijke sportbeoefening en situaties in het dagelijks leven.

De Aquabags en Aquaballs zijn vervaardigd uit hoogwaardig PVC en gemakkelijk te vullen met 15 – 40 liter water. Doordat het gewicht makkelijk is aan te passen, is trainen met de UltimateInstability geschikt voor alle doelgroepen en leeftijden. Ideaal voor personal trainers, fysiotherapeuten, sportverenigingen, en een must voor elke fanatieke (top)sporter.

De Aquabags dragen sterk bij tot het verbeteren van proprioceptie en lichaamswaarneming doordat de instabiele gedragingen van het water vragen om een perfecte focus en correctie van het lichaam. Aquabags bieden een ongekend scala aan mogelijkheden; gooien, slingeren, smijten, stoten. Het gewicht is aan te passen voor elk niveau, wat het trainen uitvoerbaar maakt voor alle doelgroepen en leeftijden. Aquabags zijn ideaal voor personal trainers en fysiotherapeuten. Daarnaast is het product een uitkomst voor sportverenigingen en een must voor elke fanatieke (top)sporter. De Aquabags hebben nu nieuwe, geïntegreerde handvatten en een gebruiksvriendelijk vulsysteem.
S: 65 cm lang | Ø 20 cm | vulbaar tot 15 kg
M: 85 cm | Ø 20 cm | vulbaar tot 25 kg
L: 85 cm | Ø 25 cm | vulbaar tot 40 kg

De Aquaballs dragen sterk bij tot het verbeteren van proprioceptie en lichaamswaarneming doordat de instabiele gedragingen van het water vragen om een perfecte focus en correctie van het lichaam. Aquaballs bieden een ongekend scala aan mogelijkheden; gooien, slingeren, smijten, stoten. Het gewicht is aan te passen voor elk niveau, wat het trainen uitvoerbaar maakt voor alle doelgroepen en leeftijden. Aquaballs zijn ideaal voor personal trainers en fysiotherapeuten. Daarnaast is het product een uitkomst voor sportverenigingen en een must voor elke fanatieke (top)sporter. De Aquaballs zijn nu vernieuwd, ze zijn voorzien van nieuwe, geïntegreerde handvatten bij de maten S en M en een gebruiksvriendelijk vulsysteem.
S: Ø 30 cm | vulbaar tot 15 kg
M: Ø 40 cm | vulbaar tot 25 kg
L: Ø 50 cm | vulbaar tot 40 kg

 

 

Product foto’s , productsheet en prijslijst.Bekijk Files
Bekijk onze product videosBekijk Videos
Product brochure bekijkenBekijk Brochure
Overzicht van distributeursDistributeurs
Bekijk de producten in onze webshopNaar Website