Core Power Club Package

Direct starten met functionele training? Met het Core Power Club Package kun je meteen aan de slag! Het Core Power Club Package bevat alle trainingsmaterialen die je nodig hebt om een functional training zone in te richten, inclusief storage cart, trainingsprogramma’s en marketingpakket!

De Core Power Storage Cart is een verrijdbaar opbergmeubel met afneembare kratten, waarin alle producten uit het Core Power Basic, Plus en Performance pakket kunnen worden opgeborgen. Het grote voordeel hiervan is dat alle je materialen in no time tot je beschikking hebt en ook weer zo hebt opgeruimd. De trainingsruimte kan hierdoor buiten de `functionele trainingsuurtjes’ ook voor andere workouts worden gebruikt.

Het Core Power Trainingspakket helpt je om steeds weer een nieuwe, uitdagende workout te creëren. Het pakket bevat meer dan 200 exercise cards waarmee je zelf een training kun samenstellen voor groepen van 3 tot 12 personen.

Om Core Power succesvol te lanceren wordt het programma geleverd met een basisopleiding en een compleet marketing pakket.

Het Core Power Club package bevat:

Core Power Storage Cart met trainingsmaterialen voor 12 personen
Trainingspakket met exercise board en 200 exercise cards
Instructieposters, DVD’s
Core Power App
Marketing Pakket
Inhouse Training
Voor meer informatie kijk op www.corepower.nl of mail naar [email protected].

Onze vertegenwoordiger komt graag langs voor een vrijblijvend advies op maat!